Kosmetikos naujovės

Mes padėsim išsirinkti tinkamiausius produktus būtent Jums

Micabella mineralinė pudra

micabella-cosmetics-bronzer   Ką sako gamintojai?

Pagamintas tik iš tyrų, susmulkintų, iš Žemės plutos išgautų mineralų, Micabella Pagrindas (SPF 15 Foundation) suteikia visišką padengimą, apjungiant pagrindą ir užbaigimo pudrą viename, ir švytėjimą odai, be to yra lengvas ir visiškai natūralus.

MicaBella produktai susidaro iš absoliučiai natūralių miltelių padarytų iš 100%  tyrų žėručių ir mineralų, leidžiantys natūraliems ingredientams sąveikauti su natūraliais aliejais jūsų odoje sukuriant nepriekaištingą padengimą. Mineralinis makiažas yra ypatingai švelnus, be konservantų, cheminių dažų, talko, alėjų, ar kitų papildų sukuriantys  tobulumą.

Ką sakome mes?

Pudros sudėtis išties tobula, tik 5 sudedamosios dalys: mikos mineralas, sericitas ir trijų atspalvių geležies oksidai (geltonas, juodas ir raudonas), kurie naudojami pudros atspalviui išgauti. Kadangi nėra nei aliejų, nei talko, nei kitų ingredientų neleidžiančių odai kvėpuoti, tai porų tikrai neužkemša (aš kartais vėlai grįžus namo nebepriverčiu savęs nusivalyti makiažo, o nuėjus miegoti su kremine pudra ryte tikrai atsikeldavau bent jau su vienu spuogu daugiau nei nuėjau miegoti, tačiau nenusivalius šios pudros, per naktį nauji spuogai tikrai neišdygsta). Taigi problematiškai, į aknę linkusiai odai, ši pudra – tikras išsigelbėjimas.

Maskuoja tikrai neblogai, o geriausiam efektui pasiekti galima naudoti du šepetėlius, t.y. didelį visam veidui padengti, ir mažesnį(su daug tankių šerelių). Žinoma tai jau užima šiek tiek daugiau laiko, tačiau norint labai gero maskavimo tai puikus dalykas.

Dengiasi gan lygiai, tačiau sausai odai tikrai nerekomenduoju, kadangi labai išryškina sausas dėmeles ir nupleiskanojimus. Po apačia tikrai nereikia tepti jokių skystų pudrų ar makiažo pagrindų, užtenka įprasto drėkinančio kremo. Iškarto užtepus šiek tiek matosi kad kažkas užtepta ant odos, tačiau praėjus 15-20 min. atrodo labai natūraliai. Atspindi šviesą, todėl veidas neatrodo kaip su kauke.  Mano pačios oda gana riebi, tačiau ši pudra išlaiko ją matinę beveik visą dieną, koreguoti makiažo dienos bėgyje nereikia.

Kaina: 250lt (tačiau gan dažnai būna labai didelių akcijų)

Kokiems odos tipams rekomenduojama? Maskavimas Pasidengimas Patvarumas Ar nekemša porų? Ar nesausina odos? Ar  netepa rūbų?
Problematiška, jautri, normali, mišri, riebi 10 9 9 10 9 6

Bendras įvertinimas: 8,8/10

Įrašo “Micabella mineralinė pudra” komentarų: 1

  1. Atgalinė nuoroda: MicaBella veido šveitiklis su vitaminu C | Kosmetikos naujovės

Parašykite komentarą

Informacija

Paskelbta 2013-11-13, paskelbė kategorijoje MicaBella, Pudros ir pažymėjo .